O nama

Jolly commerce doo je već deceniju ipo vodeća firma na teritoriji Crne Gore koja se bavi uvozom i distribucijom kancelarijskog materijala, školskog pribora, umjetničkog i gift programa, promo materijala, kožne galanterije, dječijih igračaka i plažnog programa, kao i kompjuterske opreme i potrošnog materijala za štampače (toneri, kertridži, drumovi i sl).

Firma je osnovana 2002. godine u Nikšiću, gdje se i dalje nalazi, između ostalog, naša upravna zgrada i centralni magacin. Od tada, zahvaljujući pravilno postavljenoj poslovnoj strategiji, koja se ogleda kroz kontinuirano i detaljno ispitivanje tržišta, praćenje svjetskih trendova, konstantno analiziranje potreba svih potrošača za novim i drugačijim asortimanom, postepeno smo tržište Crne Gore obogatili sa više velikih svjetskih brendova. Sve ovo je dovelo da sada naš asortiman čini preko 8000 artikala koje uvozimo iz Italije, Njemačke, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Grčke i Turske.

Danas, Jolly commerce doo je ekskluzivni zastupnik za sledeće svjetske brendove: FABER-CASTELL, MAPED, OPTIMA, STREET, LUNA, FILA, MUST, TOTTO, RIPLAST, FACTIS, S-COOL, MAR-MAR, LIPA-MILL, ILIJANUM, OFFICE POINT, ARK, DISNEY, PENTEL, MEDIA RANGE, OUT OF THE BLUE, LUKAS, TONY PEROTTI, ODRI, D-C-FIX, CASIO i BEOTELEPROM.

Upravna zgrada i centralni magacin su locirani u Nikšiću na preko 850 m². Takođe, u sklopu Jolly commerce doo posluju i dva odvojena veleprodajna objekta (veleprodaja kancelarijskog pribora Nikšić i veleprodaja Podgorica), tri maloprodajna objekta i grafički studio. U cilju uspostavljanja što bolje saradnje sa našim kupcima, koristeći se svojim voznim parkom, vršimo dostavu robe na teritoriji Crne Gore.

Osnovni podaci firme:

Sjedište firme – Mokra njiva bb, 81400 Nikšić, Crna Gora
Datum osnivanja firme – 15.01.2002. godine
Matični broj / PIB – 02343975
PDV registracijski broj – 40/31-00074-8
Šifra djelatnosti - 4666